Film Joker te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 12 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Joker’ van de regisseur Todd Phillips vertoond. Deze Amerikaanse produktie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De misdaadfilm is gebaseerd op avonturen van de gelijknamige schurk in de Batman-stripverhalen. Hoofdrollen zijn er voor Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt twee uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Joker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s