Málaga CF ontsnapt in slotminuut

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF ontsnapte zondagavond in de slotseconden van het thuisduel tegen Numancia aan puntverlies. Adrián Gonzalez Morales werkte in de slotfase alsnog de winnende treffer (2-1) binnen, nadat Málaga eerder in de tweede helft de 0-1 ruststand had weggewerkt via een doelpunt van de Albanese aanvaller Armando Sadiku.

Málaga is bezig aan een moeizaam seizoen in de Spaanse Segunda División en bivakkeert al maanden in de staart van de ranglijst. Ook zondagavond maakte de ploeg weer een valse start en keek de ploeg al na een kwartier tegen een achterstand aan. Alberto Escassi Oliva zette de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Het duurde tot tien minuten na de rust aleer Málaga langszij kwam, waarna de winnende treffer alsnog in de slotfase van het duel tot stand kwam.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s