Wedstrijden uit eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 22ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagavond 8 februari speelt PSV vanaf 19.45 uur in Eindhoven een thuiswedstrijd tegen Willem II. Koploper Ajax komt op zondag 9 februari om 12.15 uur in Utrecht in actie voor een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De nummers twee en drie van de huidige ranglijst, AZ en Feyenoord, treffen elkaar diezelfde dag om 14.30 uur in Alkmaar voor een onderling duel.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt zondagavond 9 februari in het eigen stadion La Rosaleda voor de Segunda División tegen Numancia (aanvang 20.30 uur), Granada CF staat zaterdagavond 8 februari de zware uitwedstrijd bij topclub Atlético Madrid (21.00 uur) te wachten in de Primera División.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s