Lichte stijging van de temperaturen rond Nerja

NERJA – De temperaturen rond Nerja lopen de komende week iets op tot gemiddelden van nèt boven de twintig graden Celsius. Daarbij blijft het droog en vooral zonnig, terwijl de wind het laat afweten. Dit voorzien de meteorologen van het Spaanse weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in de meest recente voorspellingen.

Dit weekeinde blijft het kwik hangen op een gemiddelde dagtemperatuur van circa zeventien graden Celsius. Waar op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari nog sprake is van regelmatige passerende wolkendekken, verwachten de weerkundigen op zondag 9 en maandag 10 februari twee zonovergoten dagen rond Nerja.

Weer20200207

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s