Enorme stijging snelheidsovertredingen op autoweg A-7 bij Torrox

TORROX – Het aantal geconstateerde snelheidsovertredingen op de autosnelweg A-7 bij de tunnel van Torrox is het afgelopen jaar  spectaculair gestegen, zo blijkt uit deze week gepubliceerde cijfers van de Asociación Automovilistas Europeos Asociados.

De (permanente) radarcontrole constateerde bij de ingang van tunnel van Torrox (richting Nerja en Motril) vorig jaar 19.045 overtredingen, tegenover 2.226 in 2018 en 1.214 het jaar daarvoor. Daarmee staat deze radarcontrole in de top-50 van geheel Spanje qua meeste overtredingen.

In de afgelopen jaren verscheen ook de radarcontrole op de A-7 bij Rincón de la Victoria (vrijwel direct na de tunnel, op het dalende gedeelte richting Nerja en Motril) vrijwel consequent in de Spaanse top-50.

Autoweg 1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s