Nerja krijgt maandelijkse ambachtsmarkt op Plaza d’España

NERJA – Met ingang van komende zaterdag (8 februari) krijgt Nerja een maandelijkse ambachtsmarkt op het Plaza d’España (in het verlengde van het Balcón de Europa, achter het gemeentehuis). Deze ‘We Love Nerja Market’ kent veertig standplaatsen en zal telkens het tweede weekeinde van elke maand plaatsvinden op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 21.00 uur.

Wethouder Javier López gaf in een persbericht aan dat de markt iedere maand zal plaatsvinden en dat de gemeente Nerja met de invoering van deze markt tevens beoogt om de Plaza d’España te benadrukken als toeristische attractie. Op de markt zijn stands voor onder anderen portrettekenaars, beeldhouwers, pottenbakkers en juweliers.

Nerja Mercado Ambachts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s