Flamencoshow met Antonio Guerra

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 verzorgt de Compañia de Antonio Guerra zaterdagavond 8 februari een flamencoshow. Deze begint om 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon.

De Compañia de Antonio Guerra werd opgericht in 1995 en trad voor het eerst op in het Teatro del Carmen van Velez-Malaga. Daarna groeide de faam van de dansgroep snel en volgden veel optredens in de regio, later door geheel Spanje en ook internationaal met shows in onder meer Duitsland.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Ook zijn deze te reserveren via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Guerra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s