Film The Peanut Butter Falcon in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 5 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Peanut Butter Falcon’ van de regisseur Michael Schwartz vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film handelt over het leven een man die wegloopt uit zijn verzorgingstehuis, in een ultieme poging zijn droom om worstelaar te worden waar te maken. Hoofdrollen zijn er voor Zack Gottsagen, Dakota Johnson en Bruce Dern. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt 97 minuten en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Peanut Butter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s