Temperaturen komende week iets naar beneden

NERJA – De huidige dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius lopen in het midden van de komende week iets terug. Dat verwacht de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen. De oorzaak daarvan ligt op woensdag en donderdag in een aanwakkerende wind, die de huidige gemiddelde dagtemperatuur naar beneden brengt tot zo’n 16 graden Celsius.

Wél blijft het vooral zonnig en laat de regen het afweten, zo voorziet Aemet. Die verwachte wind jaagt vooral op woensdag 5 en donderdag 6 februari het kwik in de thermometers een stuk naar beneden, zo voorzien de meteorologen.

Dit weekeinde is daarvan nog geen sprake. Tot en met dinsdag wordt de grens van 20 graden regelmatig overschreden en blijft de wind achterwege.

Weer20200201

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s