Voetbalkraker tussen Ajax en PSV in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 21ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Vrijdagavond 31 januari speelt de huidige nummer twee van de ranglijst AZ om 20.00 uur in Alkmaar een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. Een dag later (zaterdag 1 februari) treedt Feyenoord om 19.45 uur in de Rotterdamse Kuip aan voor een thuisduel met FC Emmen. Dé kraker van deze speelronde is op zondag 2 februari, als koploper Ajax in de Johan Cruijff Arena van Amsterdam om 16.45 uur het veld betreedt voor het duel met PSV.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Voor de Spaanse Primera División speelt het Andalusische Granada CF zaterdagmiddag (aanvang 13.00 uur) thuis tegen Espanyol, Málaga CF moet zaterdagavond voor de Segunda División op bezoek bij Elche (aftrap 21.00 uur).

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s