Documentaire La Huella de La Desbandá te zien in Museo de Nerja

NERJA – In het Museo de Nerja aan het Plaza de España is vrijdagavond 31 januari de film la Huella de La Desbandá te zien. Deze documentaire verhaalt over de tragedie die zich in februari 1937 afspeelde tussen Málaga en Almería langs de kustweg N-340. Over die weg probeerden tussen de vijftien- en vijftigduizend inwoners van Málaga een goed heenkomen te zoeken en te ontsnappen aan de belegering en wreedheden tijdens de Spaanse burgeroorlog.

Volgende week wordt ter nagedachtenis aan de slachtoffers de 250 kilometer lange wandeltocht (verdeeld over tien etappes) La Desbandá 2020 gelopen, met Nerja op vrijdagavond 7 januari als finishplaats van de tweede etappe. De vertoning van de documentaire in het Museo de Nerja begint vrijdagavond 31 januari om 19.00 uur, de toegang is gratis.

Nerja Museo de Nerja Desbandafilm 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s