Spaanse film Adú te zien in Centro Cultural

NERJA – De Spaanse film ‘Adú’ uit 2019 van de regisseur Salvador Calvo is de komende week een aantal keren te zien in het Centro Cultural (te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad) van Nerja.

De Spaanstalige film gaat over een man die besluit te gaan werken in een natuurreservaat in Mozambique, om daar te ondervinden dat er meer werk is dan hij zich had voorgesteld. Hoofdrollen zijn er voor Luis Tosar, Anna Castillo en Álvaro Cervantes.

De anderhalf uur durende film wordt vertoond op zowel vrijdag 31 januari als zaterdag 1 februari (beide dagen om zowel 18.30 als 21.00 uur), zondag 2 februari (vertoningen om 19.15 en 21.30 uur), maandag 3 en dinsdag 4 februari (op deze beide dagen staan er twee voorstellingen op het programma, om zowel om 19.00 als om 21.15 uur.

Nerja CCN Film Adu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s