Programma carnaval in Nerja

NERJA – De jaarlijkse grote carnavalsoptocht door Nerja is dit jaar op zaterdag 22 februari. Het carnavalsfeest in Nerja vindt in 2020 plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari. Het carnaval van Nerja is een begrip aan de Costa del Sol en een van de grootsten in zijn soort.

De opening is op donderdagavond 20 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja met de presentatie en optredens van diverse carnavalsgroepen, op vrijdag 21 februari gevolgd door een groot kindercarnaval. De traditionele optocht is voorzien op zaterdag 22 februari.

De afsluiting van het carnavalsfeest in Nerja kent evenals voorgaande jaren een ‘carnaval voor huisdieren’ op zondagochtend 23 februari op het Plaza d’España. Bijzonder indrukwekkend en vooral apart is de traditionele afsluitingsprocedure, waarbij op zondag 23 februari een grote ‘vis’ in een rouwende processie ‘ten grave’ wordt gedragen.

Nerja Carnavalsposter 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s