Flamenco-middag bij Las Maravillas La Herradura

LA HERRADURA – In bar-restaurante Las Maravillas aan Paseo Andres Segovia 18 in het kustplaatsje La Herradura, op zo’n vijftien kilometer van Nerja, staat zondagmiddag 2 februari een zogeheten ‘Especial Espectaculo Flamenco’ gepland.

Deze middag vol flamencomuziek begint om 13.30 uur. Opgetreden wordt er door Edu López en Diana Fernández Maldonado (zang), bijgestaan door de gitarist Miguel Ángel en Antonio Santiago op drums. De dansen worden uitgevoerd door Astrid Martin en Juan Alarcón Rodriguez. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren kan via het telefoonnummer +34 958 640 960.

Herradura Maravillas Flamencomiddag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s