Wedstrijden twintigste speeldag eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de twintigste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 24 januari speelt FC Utrecht vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De nummer twee van de huidige ranglijst, het Alkmaarse AZ, komt op zaterdag 25 januari om 18.30 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Feyenoord treedt die avond in Almelo aan (19.45 uur) voor een uitduel met Heracles, koploper Ajax werkt zondagmiddag vanaf 14.30 uur in Groningen een uitwedstrijd af tegen FC Groningen. PSV speelt vanaf 16.45 uur die dag in eigen huis tegen FC Twente.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt zondag 26 januari in het eigen stadion La Rosaleda voor de Segunda División tegen Mirandés (aanvang 12.00 uur), Granada CF komt zaterdagavond voor de Primera División om 21.00 uur in actie voor een uitwedstrijd bij FC Sevilla.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s