Film Never Look Away te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 26 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Never Look Away’ (originele titel ‘Werk ohne Autor’) van regisseur Florian Henckel von Bismarck vertoond. Deze Duitse productie uit 2018 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De ruim drie uur durende film is gebaseerd op het leven van de Duitse kunstenaar Gerhard Richter, die in 1961 van Oost- naar West-Duitsland vluchtte. Hoofdrollen zijn voor Tom Schilling, Sebastian Koch en Paula Beer. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Never Look Away

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s