Jazz met vleugje flamenco in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja staat zaterdagavond 25 januari de muzikale show ‘Esencia Colará, Flamenco Jazz’ op het programma. Daarbij komen twee werelden bij elkaar, die tegelijkertijd compleet verschillend zijn maar ook bepaalde overeenkomsten hebben: jazz en flamenco.

De show begint om 21.00 uur, toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 en kosten twaalf euro per stuk. Het belangrijkste bestandsdeel is jazz, waar een vleugje flamenco aan wordt toegevoegd. Hiervoor zorgen David Mesa (piano), Jonny Serrano (bas) en José Luis Gómaz ‘Polaco’ (drums), bijgestaan door zangeres Cynthia Martin.

Nerja CCN Esencia Colora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s