Málaga CF houdt punt over aan uitduel

FUENLABRADA – In de 24ste speelronde voor de Spaanse Segunda División heeft Málaga CF een punt overgehouden aan het uitduel met het hoog geklasseerde Fuenlabrada. Na negentig minuten voetbal stond vrijdagavond de beginstand nog steeds op het scorebord: 0-0.

Beide ploegen hielden elkaar in het Estadio Fernando Torres van Fuenlabrada de gehele wedstrijd in evenwicht en zagen elk een treffer afgekeurd worden: Málaga in de eerste helft en Fuenlabrada tien minuten voor tijd. Na dit resultaat staat Málaga zestiende in de competitiestand, Fuenlabrada staat op de vijfde plaats van de ranglijst.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s