Vertoning film Crooked House in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 19 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Crooked House’ van de regisseur Gilles Paquet-Brenner vertoond. De Brits-Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De bijna twee uur durende film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Agatha Christie, hoofdrollen zijn er voor Max Irons, Terence Stamp, Glenn Close, Gillian Anderson en Stefanie Martini. De vertoning begint om 17.00 uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Crooked House

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s