Vernieuwing balustrades rond Balcón de Europa

NERJA – De balustrades rond het Balcón de Europa van Nerja worden komende week vervangen. Het oude hekwerk rond het uitzichtpunt was al een tijd aan vervanging toe, waarop de gemeenteraad onlangs besloot de complete balustrade te vernieuwen.

Voor de werken is een bedrag van circa 70.000 euro gereserveerd. Volgens een woordvoerder van de gemeente is ‘het onderhoud en versterken van de balustrade een prioriteit voor de gemeente Nerja om het Balcón de Europa als toeristische trekpleister te waarborgen’. Het bedrijf Albert Martínez Briceño SL begint maandag 20 januari aan de onderhouds- en vernieuwingswerkzaamheden.

Balcon 20130502 Groot 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s