Hervatting eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de negentiende – en eerste speelronde van het kalenderjaar 2020 – uit de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 17 januari speelt PEC Zwolle vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Feyenoord komt zaterdagavond om 19.45 uur in Rotterdam in actie tegen Heerenveen, AZ speelt een uur later in Alkmaar tegen Willem II. PSV werkt zondagmiddag 19 januari een uitduel af in Venlo tegen VVV, koploper Ajax treedt in de Johan Cruijff Arena om 14.30 uur aan tegen Sparta Rotterdam.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt vrijdagavond voor de Segunda División een uitwedstrijd tegen Fuenlabrada (21.00 uur), voor Granada CF wacht in de Primera División zondagavond het moeilijke uitduel met FC Barcelona (aanvang 21.00 uur).

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s