Regen aan einde van de week voor Costa del Sol

NERJA – Het Spaanse weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorspelt een regenperiode aan het einde van deze week voor Nerja en omstreken. Volgens de meest recente voorspellingen begint dit op zaterdagmiddag 18 januari en houdt de regenperiode minimaal vier dagen aan.

Voor deze week is het vooralsnog de zon die de klok slaat volgens de meteorologen, met gemiddelde dagtemperaturen van tegen de twintig graden Celsius. De wind is daarbij wisselvallig matig en zwak te noemen. Komend weekeinde zakt de gemiddelde dagtemperatuur naar circa vijftien graden Celsius.

Weer20200115

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s