Algarrobo viert San Sebastián

ALGARROBO – Evenals vele kleinere gemeenten in de Axarquía-regio viert ook de kustplaats Algarrobo op zondag 19 en maandag 20 januari het jaarlijkse feest rond de beschermheilige San Sebastián. Hoogtepunt is daarbij de processie, die op maandag 20 januari in de vroege avonduren vertrekt vanaf de Iglesia Santa Ana.

De Banda de Cornetas y Tambores ‘Nuestra Señora de las Angustias’ zorgt daarbij voorbij de begeleidende muzikale klanken als de processie door de straten van het stadje trekt. Overdag is het op maandag van 12.00 tot 22.00 uur feest in Algarrobo, met onder meer diverse optredens van muziekbands en dansgroepen.

Allgarrobo san Sebastian 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s