Dubbele vertoning Andersen-films in Centro Cultural van Nerja

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja worden woensdag 15 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, twee films vertoond die zijn gebaseerd op het leven van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

Om 18.30 uur wordt begonnen met de korte film Andersen and the Jinn (Engelstalige versie uit 2018, voorzien van Spaanse ondertiteling), welke een uur later wordt gevolgd door de uit 1952 stammende film Hans Christian Andersen met Danny Kaye in de hoofdrol. Ook deze film wordt vertoond in een Engelstalige versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Andersen2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s