Zonnig weekeinde rond Nerja

NERJA – De aanvankelijk voorspelde regenperiode voor komend weekeinde heeft in de meest recente weersvoorspellingen van het Spaanse weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) plaats gemaakt voor een reeks aan zonnige dagen. In de nachtelijke uren kan daarbij sprake zijn van een enkel wolkendek.

De gemiddelde dagtemperatuur ligt daarbij de komende dagen rond de 17 graden Celsius. Ook de wind laat het volgens Aemet zo goed als afweten, van regen is volgens de meteorologen voorlopig geen sprake.

Weer20200110

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s