Veertiende editie schaaktoernooi Nerja

NERJA – De veertiende editie van het schaaktoernooi ‘Torneo Local de Ajedrez Memorial Jan Hiemstra’, georganiseerd door Club de Ajedrez Balcón de Europa, wordt dit jaar gehouden van woensdag 22 januari tot en met zondag 22 april.

Het toernooi  werd in 2016 hernoemd als Memorial Jan Hiemstra, nadat dit Nederlandse (en lange tijd als speler toonaangevend) lid van deze club overleed. De speelrondes zijn wekelijks op woensdagen van 17.30 tot 21.30 uur. Opgave voor deelname kan tot zaterdag 18 januari, gespeeld wordt er volgens het zogeheten Zwitserse systeem over dertien ronden. Aanmelden kan telefonisch (+34 678 375 393) of via e-mail: egarciachess@gmail.com.

Nerja Ajedrez 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s