Trainer Málaga CF op non-actief gezet

MALAGA – Voetbaltrainer Victor Sánchez is door zijn club Málaga CF voorlopig op non-actief gezet, nadat er op internet beelden circuleerden waarop hij zijn geslachtsdeel toont. Sánchez (43) heeft in een eerste reactie gesteld dat er sprake is van chantage en dat hij werd gedwongen en afgeperst.

Voetbalclub Málaga CF, tot vorig seizoen nog uitkomend in de hoogste Spaanse voetbalafdeling, maakt momenteel een moeizaam seizoen door in de onderste regionen van de Segunda División. Sánchez blijft, hangende het onderzoek, voorlopig geschorst. Málaga CF speelt op dinsdagavond 14 januari (20.00 uur) de volgende competitiewedstrijd in het eigen La Rosaleda-stadion tegen Ponferradina.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s