Trail Desafío La Capitana rond Rincón

RINCON DE LA VICTORIA – Vanuit de vlak boven Málaga gelegen kustplaats Rincón de la Victoria kan op zondag 19 januari worden deelgenomen aan de achtste uitgave van de loop ‘Trail Desafío La Capitana’. Voor deelname aan de loop door de natuurgebieden (over geaccidenteerd terrein) rond de kustplaats kan worden gekozen uit twee afstanden: 16 kilometer óf 25 kilometer.

De kortste route staat open voor maximaal 300 deelnemers voor de 16 kilometer-loop (inschrijfkosten 23 euro per persoon) en 350 deelnemers voor de 25 kilometer-loop (deelnamekosten 28 euro per persoon). Inschrijven kan tot zaterdag 11 januari (sluittijd 23.55 uur) via de link http://www.dorsalchip.es .

Rincon Trail

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s