Film The Go-Between te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 8 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Go-Between’ van regisseur Pete Travis vertoond. Deze Engelse productie uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De anderhalf uur durende film is gebaseerd op één van de meest spraakmakende Engelse boeken uit de vorige eeuw en handelt over verboden liefdes, verraad en tragische naïviteit als de hoofdrolspeler Leo (gespeeld door Jim Broadbent) terugkeert naar de plek waar hij als 13-jarige zijn verjaardag vierde. Andere hoofdrollen zijn voor Vanessa Redgrave, Jack Hollington, Samuel Joslin en Joanna Vanderham.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Go Between

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s