Granada CF hervat seizoen met winst op Real Mallorca

GRANADA – Voetbalclub Granada CF heeft het seizoen 2019/2020 in de Spaanse Primera División zondag 5 januari hervat met een zwaarbevochten winst op Real Mallorca. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes stond na negentig minuten voetbal een 1-0 eindstand op het scorebord.

De winnende treffer werd halverwege de eerste helft gescoord door Angel Montoro Sánchez op aangeven van Roberto Soldado. Daarna was de thuisclub, die een goede eerste seizoenshelft kende en afsloot in de middenmoot, vooral bezig om de winst op staartclub Real Mallorca over de streep te trekken. Hoewel de bezoekers daarbij veruit het meeste balbezit hadden, slaagden ze er niet in om deze overmacht te uit te drukken in doelpunten en bleven de punten in Andalucía.

GranadaMallorca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s