Herinrichting van Calle Maria de Waard

NERJA – De Calle Maria de Waard in Nerja gaat binnenkort op de schop. De gemeenteraad ging in oktober vorig jaar akkoord met de uitbesteding van de werken en een ingrijpende aanpassing van de straat, die evenwijdig loopt aan de Calle Andalucía en onder meer langs de achterkant van Potters Bar voert.

Waar de gemeenteraad besloot een budget te reserveren van ruim een half miljoen euro, werden de werken uiteindelijk toegekend aan het bedrijf FCC Aqualia S.A. voor een bedrag van 447.660 euro. Daarvoor worden onder meer de riolering, openbare verlichting, het telecommunicatienetwerk en diverse parkeerplekken aangepakt.

Nerja Calle Maria de WaardFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s