Box Drum Band bij Casa Grande

NERJA – De uit Frigiliana afkomstige en uit Britse muzikanten bestaande Box Drum Band treedt zaterdagavond 4 januari op bij de Zweedse bar/restaurant Casa Grande aan de Calle San Isidro in Nerja. Het optreden begint rond 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur.

Reserveringen kunnen worden gedaan via de website www.casagrandenerja.com . Bij de Box Drum Band speelt onder anderen de zanger/gitarist Lee Townsend, die ook individueel als muzikant veel aan de weg timmert aan de Costa del Sol.

Nerja Casa Grande Box Drum Band

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s