Voetbalduels te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De eerste voetbalwedstrijden in 2020 uit de Spaanse voetbalcompetities zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij onder meer de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Málaga CF hervat het seizoen 2019/2020 in de Spaanse Segunda División op zondagavond 5 januari. Dan treedt de Andalusische club, die een slechte  seizoenstart kende en momenteel op een povere zestiende plaats op de ranglijst bivakkeert, om 21.00 uur aan voor een uitwedstrijd tegen Real Oviedo (zeventiende in de huidige stand).

Granada CF, dat in tegenstelling tot Málaga een flitsende seizoenstart had maar gaandeweg afzakte naar de huidige elfde plaats in de stand voor de Primera División, begint eveneens op zondag 5 januari aan de tweede helft van het seizoen. De blauw/rode formatie speelt dan om 12.00 uur in het eigen stadion Nuevo los Carmenes tegen Real Mallorca (momenteel zeventiende in de hoogste Spaanse voetbalafdeling).

Te zien bij El Fuego zijn dit weekeinde ook oefenwedstrijden en andere voetbalwedstrijden uit de internationale voetbalcompetities.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s