Gymkana Juvenil Navideña door Nerja

NERJA – Op zaterdag 4 januari trekken de deelnemers aan de Gymkana Juvenis Navideña massaal door de binnenstad van Nerja. De deelnemers aan deze kennisquiz voor de lokale jeugd (teams met leden tussen 14 en 17 jaar) leggen daarbij een vooraf opgestelde route af door Nerja, waarbij ze onderweg aan spelopdrachten moeten voldoen.

Het hoofddoel van de Gymkana (georganiseerd door de Asociación Juvenil Detunda) is om de deelnemers, spelenderwijs, meer te leren over Nerja en de historie van de stad. Voor de prijswinnaars liggen bovendien geldprijzen van respectievelijk 300, 200 en 100 euro in het verschiet.  De eerste teams vertrekken rond 12.00 uur, de Gymkana duurt tot circa 14.00 uur.

Nerja Gymkana 2020

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s