Spaanse versie van film ‘Spionnengeheimen’ in Centro Cultural

NERJA – De Spaanse versie van de Amerikaanse animatiefilm ‘Spies in Disguise’ uit 2019 van de regisseurs Troy Quana en Bick Bruno Greta Gerwig is deze week een aantal keren te zien in het Centro Cultural (te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad) van Nerja.

De één uur en drie kwartier durende film (met als Spaanse titel ‘Espías con disfraz’) wordt in totaal vier vertoond: op zowel donderdag 2 als vrijdag 3 januari. Op beide dagen staan er twee voorstellingen op het programma, zowel om 17.30 als om 19.30 uur.

Nerja CCN Film Espias Disfraz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s