Málaga CF hervat seizoen met uitduel tegen Real Oviedo

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF hervat het seizoen 2019/2020 in de Spaanse Segunda División op zondagavond 5 januari. Dan treedt de Andalusische club, die een slechte seizoenstart kende en momenteel op een povere zestiende plaats op de ranglijst bivakkeert, om 21.00 uur aan voor een uitwedstrijd tegen Real Oviedo (zeventiende in de huidige stand).

Granada CF, dat in tegenstelling tot Málaga een flitsende seizoenstart had maar gaandeweg afzakte naar de huidige elfde plaats in de stand voor de Primera División, begint eveneens op zondag 5 januari aan de tweede helft van het seizoen. De blauw/rode formatie speelt dan om 12.00 uur in het eigen stadion Nuevo los Carmenes tegen Real Mallorca (momenteel zeventiende in de hoogste Spaanse voetbalafdeling).

Fans Granada Malaga 1 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s