Eindejaarsfeest op Plaza de las Tres Culturas Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, gelegen op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja, wordt het jaar 2019 op dinsdag 31 december afgesloten met een spectaculair eindejaarsfeest. Deze ‘Nochevieja’ vindt plaats op het Plaza de las Tres Culturas.

Daar verzamelen de inwoners en toeristen zich vanaf 23.00 uur, om met champagne en het eten van de traditionele twaalf druiven (één voor geluk in elke maand van het nieuwe jaar) het jaar 2019 af te sluiten en het nieuwe jaar 2020 in te luiden. Dit gebeurt onder de klanken van de band Los Canallas.

Frigiliana Los Canales band

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s