Film The Front Runner in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 11 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Front Runner’ van de regisseur Jason Reitman vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het boek All the Truth is Out van de auteur Matt Bai en handelt over het leven van een Amerikaanse senator en diens kandidatuur voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Vera Farmiga en J.K.Simmons. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt 113 minuten en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Front Runner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s