Aemet verwacht zonnige en warme week rond Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten de komende week veel zon en relatief hoge temperaturen rond Nerja. Daarbij ligt op woensdag 11 december een gemiddelde dagtemperatuur van 23 graden Celsius in de lijn der verwachtingen.

Vooral in het begin van de komende week is er in de voorspellingen sprake van veel zon, met daarbij temperaturen van rond de 20 graden Celsius. Later in de week wordt het iets frisser waarbij er vanaf donderdag 12 december ook een geringe kans is op een enkele regenbui. De wind laat het volgens Aemet de komende dagen afweten.

Weer20191207

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s