Voetbalinterland Noord Ierland-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalinterland tussen Noord-Ierland en Nederland, in de race om plaatsing voor het Europees kampioenschap 2020, is zaterdagavond 16 november in Nerja onder meer te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana.

De wedstrijd is live te volgen (met Nederlandstalig commentaar) via één van de grote tv-schermen, de wedstrijd begint om 20.45 uur. Nederland en Duitsland gaan aan de leiding in deze poule C met vijftien punten uit zes wedstrijden, Noord-Ierland is ook nog in de race met twaalf punten uit zes duels. Duitsland speelt op hetzelfde tijdstip een thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland, dat uit zeven wedstrijden vier punten verzamelde.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s