Film Gloria Bell te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 13 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Gloria Bell’ van de regisseur Sebastián Lelio vertoond. De Amerikaans/Chileense productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De komedie-drama film heeft Julianne Moore, John Turturri, Michael Cera en Carren Pistorius in de hoofrollen. De vertoning begint om 19.30 uur, duurt 102 minuten en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Gloria Bell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s