Lezing ‘The Hands of Leonardo da Vinci’ bij Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan op dinsdagavond 12 november een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Guy Rooker en heeft als titel ‘The Hands of Leonardo da Vinci’. De lezing vindt plaats in het Centro Cultural en begint om 18.00 uur, de entreeprijs is 10 euro per persoon (5 euro voor leden van de Arts Society).

The Arts Society (voorheen stichting ‘NADFAS’) is een van oorsprong Britse organisatie, met een totaal van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 130 in Nerja). De afdeling in Nerja houdt elke maand één of meerdere (Engelstalige) lezingen in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 (aanvang telkens 18.00 uur).

Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com.

Nerja CCN Lezing Hands of Leonardo da Vinci