Temperaturen lopen terug, wind houdt aan

NERJA – Volgens de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) lopen de temperaturen rond Nerja de komende dagen terug. Daarbij houdt de wind, die de laatste dagen al voor ongemak zorgde rond de kustplaats, aan. De gemiddelde dagtemperatuur ligt de komende week rond de 20 graden Celsius, zo verwachten de meteorologen.

Op vrijdag 8 november is het nog vooral zonnig, in de loop van zaterdag 9 november trekken wolkendekken over Nerja en omgeving. Die wolkendekken blijven volgens Aemet de gehele volgende week een spelbreker, waarbij de wind (met uitzondering van zaterdag) matig tot krachtig aanwezig is.

Weer20191108

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s