Eredivisieduels in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de dertiende speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Vrijdagavond 8 november (aanvang 20.00 uur) speelt Vitesse in Arnhem tegen FC Groningen, koploper Ajax ontvangt op zondag 10 november om 12.15 uur FC Utrecht. PSV speelt diezelfde dag vanaf 14.30 uur in Tilburg tegen Willem II, Feyenoord komt dan om 16.45 uur in Rotterdam in actie tegen RKC Waalwijk en AZ ontvangt om 20.00 uur in Alkmaar tegenstander FC Emmen.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s