Nerja en Maro vieren ‘Week van de Ouderen’

NERJA – Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 november wordt in zowel Nerja als Maro de vierde editie van de ‘Semana del Mayor’ (Week van de Ouderen) gevierd. De officiële opening is op maandag 11 november (11.00 uur) met een de openingsceremonie in het Cultureel Centrum Villa de Nerja.

Naast een groot aantal workshops staan er onder meer gymnastieksessies, computercursussen, concerten en museumbezoeken op het programma. De activiteiten spelen zich grotendeels of op het Plaza de España en het Balcón de Europa in Nerja, in Maro is het Centro de Usos Múltiples het centrale punt tijdens de Semana del Mayor.

Nerja Semana del Mayor 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s