Gitarist Tomás García in Centro Cultural

NERJA – De gitarist Tomás García treedt zaterdagavond 9 november op in het Centro Cultural Villa de Nerja. Samen met de pianist Diego Suárez brengt García daar de show ‘Flamenco de Tú a Tú’ op de planken.

García geniet in Spanje bekendheid als begaafd flamenco-gitarist. De show begint om 20.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 12 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja en zijn tevens te reserveren via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Tomas Garcia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s