Europa League-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Donderdagavond 7 november zijn bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de vierde ronde van de poulefase voor de Europa League te zien.

AZ opent de reeks in Kazakstan, met een uitwedstrijd tegen Astana (aanvang 16.50 uur). Twee uur later (18.55 uur) neemt PSV het in Oostenrijk op tegen LASK Linz en Feyenoord speelt om 21.00 uur in eigen huis tegen BSC Young Boys (Zwitserland).

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s