Ruta de la Tapa in Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – In Vélez-Málaga, een kustplaats op zo’n twintig kilometer afstand van Nerja, staat binnenkort de ‘Ruta de la Tapa’ op de rol. De tapasroute is geldig van vrijdag 22 november tot en met zondag 8 december.

Bij alle deelnemende tapasbars is dan een drankje met een tapa voor 2,50 euro verkrijgbaar. Iedere tapasbar heeft daarbij zijn eigen specialiteit. De route is georganiseerd door de lokale winkeliersvereniging ACEV, informatie is verkrijgbaar bij de lokale VVV.

Velez Ruta de la Tapa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s