Champions League-duel Chelsea-Ajax te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn deze week de duels van de Nederlandse voetbalclubs in de Europese competities live te volgen.

Dinsdagavond 5 november treedt Ajax in Engeland om 21.00 uur aan voor de wedstrijd tegen Chelsea, de club waarvan twee weken geleden op eigen bodem met 0-1 werd verloren. Beide clubs voeren na drie gespeelde wedstrijden de ranglijst in groep H aan met zes punten. Het Spaanse Valencia staat momenteel op vier punten, het Franse Lille staat na drie wedstrijden op één punt. Beide clubs spelen (eveneens om 21.00 uur) dinsdagavond in Valencia tegen elkaar.

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen bij El Fuego.

championsleague

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s