Laatste dag vogelshow in Almuñécar

ALMUNECAR – In de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer boven Nerja, is vandaag (zondag 3 november) de laatste dag om de 33ste editie van het Concurso Ornitológico de Almuñécar te bezoeken. Daarbij liefst zestienhonderd vogels te zien van allerlei soorten en maten.

De show is tussen 10.00 – 14.00 en van 17.00 tot 21.00 uur gratis te bezichtigen bij het Plaza Mayor (ingang vanaf de Avenida de Fenicia). De vogels zijn afkomstig van meer dan honderd kwekerijen uit de regios Almeria, Málaga, Granada en Jaén.

Almunecar Vogelshow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s